Roku Streaming Stick+ este un device de streaming cu suport 4K; costă 69.99 dolari și debutează alături de alte 4 modele similare

0
3149
Roku Streaming Stick+

În ultimele luni pe piață au debutat dispozitive precum Apple TV 4K HDR și Nvidia Shield TV, produse ce se laudă cu suport pentru redarea conținutului video la rezoluție 4K Ultra HD, dar care vin la prețuri de 179.99 dolari. Pentru cei care vor să-și cheltuiască banii inteligenți, există de astăzi și Roku Streaming Stick+.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest device de streaming suportă materialele 4K UHD și costă doar 69.99 dolari, fiind astfel mult mai atractiv decât produsele menționate mai sus. Se oferă și suport pentru conținut HDR și ni se aduce aici un receiver wireless avansat integrat chiar în cablul de alimentare.

Roku 2017

Pe lângă acest model a mai fost lansată și varianta standard Roku Streaming Stick cu preț de 49.99 dolari și suport pentru streaming HD, un procesor quad-core, suport wireless dual-band 802.11ac MIMO și o telecomandă cu suport vocal ce poate controla televizorul și player-ul media.

Roku Ultra

Există și variantele Roku Express și Roku Express+ care pe hârtie ar fi de 5 ori mai puternice decât predecesorii lor și care costă 29.99, respectiv 39.99 dolari pentru versiunea din urmă care oferă suport pentru conectarea la televizoarele clasice. În final aflăm și câteva detalii despre Roku Ultra, un player de 99.99 dolari cu suport 4K HDR ce aduce port Ethernet și slot microSD. De asemenea, telecomanda sa dispune de jack audio 3.5 mm.