Noul Shield TV de la Nvidia costă numai 179 dolari și sosește drept rival pentru Apple TV 4K

1
1055
Shield TV

În cadrul evenimentului din data de 12 septembrie cei de la Apple au anunțat și lansarea lui Apple TV 4K – un set top-box care de această dată oferă suport pentru redare 4K. De astăzi noul dispozitiv al companiei din Cupertino are un rival numit Shield TV ce vine din partea Nvidia.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Este vorba despre o variantă actualizată a modelului deja existent pe piață și spre deosebire de Apple TV 4K care costă 179 dolari în varianta cu 32 GB stocare, acesta este vândut pentru 179 dolari dar cu numai 16 GB de stocare, existând însă posibilitatea de extindere a memoriei folosind un stick USB.

Shield TV Pro

Acest TV box oferă suport pentru redarea materialelor video la rezoluție 4K HDR prin intermediul soluțiilor Netflix, Amazon Video, Hulu, YouTube, Vudu și Kodi. Avem și acces la Spotify, Pandora și Google Play, actualizări software frecvente și în mod inedit un jack audio 3.5 mm.

Un alt punct forte al noului Shield TV este posibilitatea de a achiziționa și pachetul de 199 dolari care aduce TV box-ul, telecomanda dedicată și un controller care transformă produsul într-un soi de consolă. Există și o variată Shield Pro cu preț de 299 dolari și 500 GB spațiu de stocare.