Apple TV 4K este anunțat oficial; oferă suport pentru redare video la rezoluție 4K și calitate HDR

2
1073
Apple TV 4K

Cei de la Apple au avut și alte produse lansate în cadrul evenimentului iPhone de ieri, printre acestea fiind regăsit și Apple TV 4K. Este vorba desigur despre un TV Box cu suport pentru redare video la rezoluție 4K și HDR, filmele din iTunes urmând a fi disponibile la aceasă rezoluție și calitate în perioada următoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un aspect important este acela că Apple va oferi upgrade la rezoluție 4K Ultra HD pentru filmele 1080p deja achiziționate, totul având un cost 0 pentru client. Pentru a vă bucura de aaceastă rezoluție superioară și de calitatea asociată standardului HDR trebuie să aveți și un televizor compatibil.

Apple TV 4K

Ni se promit imagini clare și culori bogate mult mai apropiate de realitate, dar și detalii excelente atât în scenele întunecate sau cele luminoase. Aflăm că Apple va vinde filme 4K pentru noul TV box la sume cuprinse între 15 și 20 dolari, asta în vreme ce un asemenea film costă pe Vudu între 25 și 30 dolari.

Apple TV 4K

Utilizatorii vor primi pe viitor și conținut 4K HDR din partea celor mai populare servicii video precum Netflix și Amazon Prime Video. Ca dotări hardware, aflați că noul Apple TV 4K aduce procesorul A10X Fusion, același pe care îl regăsim la bordul tabletei iPad Pro. Mai primim și suport pentru căutare pe Apple TV folosind Siri și aplicația Apple TV pentru recomandări de filme și seriale.

Apple TV 4K

Apple TV 4K va fi comercializat în SUA la precomandă din 15 septembrie, urmând ca livrările să înceapă o săptămână mai târziu din 22 septembrie. Prețul pentru varianta de 32 GB este de 179 dolari, în vreme ce pentru modelul de 64 GB doritorii vor scoate din buzunar 199 dolari.