Razer lansează 3 headseturi din seria Thresher, cu prețuri accesibile, orientare spre gaming

0
1112

Razer își continuă lansările de periferice de gaming cu o nouă serie de căști de gaming Thresher. Acestea sunt variante mai accesibile pentru Thresher Ultimate Wireless, care costă destul de mult.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Primele pe listă sunt Thresher pentru Xbox One și Thresher pentru PS4, dar îl găsim și pe Thresher Tournament Edition pentru gamerii mai competitivi. Thresher pentru Xbox One vine fără acea stație de bază masivă și permite utilizatorilor să conecteze headsetul la consolă prin același protocol ca și controllerul Xbox.

Bate la o distanță de 12 metri via wireless, are drivere de 50 mm și un microfon boom retractabil. Autonomia este de 16 ore, iar prețul de 149.99 dolari.

Thresher for PS4 e vândut la 149.99 dolari, fără stația de bază și vine cu un dongle USB, plus suport Dolby 7.1 cu surround. Cine vrea o experiență multi platform poate opta pentru Thresher Tournament Edition, compatibil cu toate platformele de gaming și dotat cu drivere de 50 mm.

Are și el microfon boom și jack audio de 3.5 mm, plus preț de 99 dolari. Headseturile se pot cumpără din magazinul Razer și ajung la retaileri spre final de octombrie.