Nest anunță o suită de noi produse smart home; pe listă avem și un sistem modular de securitate

1
1289
Nest

O companie care de-a lungul ultimilor ani și-a axat activitatea spre zona smart home este și Nest, firmă care astăzi a anunțat lansarea unei suite de noi produse ce au rolul de a ne face casa mult mai sigură. Pe listă se află o sonerie video, o cameră video de supraveghere și un sistem modular de securitate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nest Hello

Nest

Această sonerie video Nest Hello este unul dintre cele mai interesante produse lansate astăzi, unul ce ne permite să vedem cine sună la ușă înainte de a le răspunde. Putem ignora astfel persoanele necunoscute sau agenții de vânzări și răspunde doar cunoștiințelor sau prietenilor.

Nest Cam IQ Outdoor

Nest

Pentru a aduce un plus la capitolul siguranță veți putea opta și pentru camera video de supraveghere la exterior numită Nest Cam IQ. Aceasta este rezistentă la apă și folosește un sistem de scanare facială pentru a alerta proprietarul cu privire la vizitatorii familiari pe care îi recunoaște. Produsul costă 349 dolari și se lansează în noiembrie.

Nest Secure

În final avem sistemul modular de securitate Nest Secure, acesta fiind practic un bundle de produse pentru securitate sporită. La pachet se află Nest Guard – hub-ul central care controlează întreg sistemul, senzorii Nest Detect care monitorizează deschiderea și închiderea ușilor și a ferestrelor și totodată Nest Tag – o telecomandă care poate arma sau dezarma sistemul la nevoie.

https://www.youtube.com/watch?v=9XSuXcT4alE

Prețul pentru kit-ul standard este de 499 dolari și conține două produse Nest Tag, hub-ul central și o pereche de senzori. Senzorii pot fi achiziționați și separat pentru suma de 59 dolari fiecare, în vreme ce tag-urile costă 25 dolari fiecare.