Razer

La câteva zile de la dezvăluirea monitorului de gaming BenQ ZOWIE despre care v-am vorbit aici, iată că noi produse destinate gamerilor sosesc azi. Vorbim despre căști de gaming marca Razer ce sosesc la prețuri accesibil și care sunt cunoscut sub denumirile Tiamat 2.2 V2 și Tiamat 7.1 V2.

Publicitate

Deși această serie de căști nu este una complet nouă, versiunile actualizate de față se laudă cu integrarea unor multiple drivere audio la interior care ar urma să ofere o calitate mai bogată a sunetului. Asta înseamnă că gamerii vor putea percepe mai bine sunetul în funcție de direcția din care vine, fiind un ajutor de nădejde la dovedirea inamicilor.

Tiamat 7.1 V2

În cazul modelului Tiamat 2.2 V2 este vorba despre o pereche de căști cu sunet stereo și două drivere adițional de 50mm care vor contribui la oferirea de bass. Acestea costă 130 dolari, iar pentru 200 dolari puteți opta pentru Tiamat 7.1 V2, căști ce aduc 10 drivere audio.

Tiamat 7.1 V2

Acestea ajută la obținerea unui sunet surround real și aflăm că printre acestea se numără un subwoofer de 40mm, 2x drivere 30mm și câte 2x drivere de 20mm în fiecare cască. În mod inedit, gamerii care vor să aibă parte de o experiență audio complet au nevoie de 4 jack-uri audio de 3.5 mm.