Monitorul de gaming BenQ ZOWIE promite că atenția gamerilor nu va fi distrasă de obiectele din jur; vine cu un soi de paravan lateral

1
1569
BenQ ZOWIE

La mijlocul verii poposește iată pe piață și monitorul de gaming BenQ ZOWIE, un produs destinat pasionaților de jocuri video. Principalul său atuu este acela de a ține în permanență gamerii atenți asupra acțiunii de pe ecran, lucru ce se realizează prin intermediul unui soi de paravan plasat în stânga și dreapta.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, aceste paravane au rolul de a nu distrage utilizatorul de la sesiunea de gaming pe care o desfășoară. Desigur, avem și alte tehnologii asociate, cum este cazul unei rate de refresh de 240 Hz și a unui timp de răspuns de numai 1 ms.

BenQ ZOWIE

Pentru a vă putea bucura de aceste performanțe aveți nevoie și de o soluție grafică capabilă precum este cazul unei plăci NVIDIA GTX 980 sau a unui model AMD Radeon RX 480. Noul monitor oferă rezoluție Full HD și suport DVI-DL, HDMI, DisplayPort, respectiv un port USB pentru încărcarea telefonului.

Aflați că prețul acestui monitor BenQ ZOWIE este de 548 dolari pe Amazon.com în acest moment!