Miele KFN 29683 este frigiderul vedetă al sezonului; vine echipat cu funcții exclusive pentru vară!

0
1410
Miele KFN 29683

Achiziția unui frigider se poate dovedi a fi o adevărat aventură, mai ales dacă bugetul vă permite un produs inteligent echipat cu fel și fel de funcții smart. Pentru cei care nu mai vor să zăbovească timp prin magazine avem astăzi recomandarea perfectă și anume frigiderul Miele KFN 29683.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul de aici este unul dintre cele mai bine vândute frigidere Miele din prima jumătate a anului 2017, unul ce vine echipat cu funcții exclusive pentru vară. Designul său exterior modern cu front de sticlă impresionează plăcut, fiind disponibil pe negru sau gri în funcție de preferințe.

Miele KFN 29683Miele KFN 29683

Există aici o secțiune numită Perfect Fresh cu ajutorul căreia fructele și legumele vor fi menținute proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp. Trebuie știut că Miele KFN 29683 este un frigider de sine stătător ce poate fi ușor integrat în orice bucătărie încorporabilă.

Miele KFN 29683

Primim un design minimalist cu unghiuri stricte și fără mânere și un panou frontal din sticlă alb-strălucitor sau negru obsidian. Beneficiem de funcția fără blocare la redeschidere Cick2open ce permite utilizatorului închiderea și deschiderea ușii frigiderului de câte ori dorește.

Miele KFN 29683

Frigiderul face parte din clasa energetică A++ și ca funcții speciale avem Programul de vacanță ce permite reducerea consumului de energie în timpul perioadelor îndelungate de absență. Se previne totodată și emanarea de mirosuri neplăcute și formarea mucegaiului.

Pe listă mai avem programul de petrecere prin care toate temperaturile sunt reglate la capacitatea maximă de refrigerare oferind posibilitatea de răcire rapidă a băuturilor și mâncărurilor. Nu în ultimul rând, există și timer-ul QuickCool prin care se previne înghețarea băuturilor și crăparea recipientelor în care sunt depozitate.

Frigiderul Miele KFN 29683 se regăsește în oferta unor magazine online din România, inclusiv pe mielestoresibiu.ro, prețurile fiind afișate chiar aici!