Problemele de autonomie ale ceasurilor Apple sunt remediate printr-o nouă actualizare

0
860
Problemele de autonomie ale ceasurilor Apple sunt remediate printr-o nouă actualizare

Apple a lansat astăzi watchOS 7.0.2 pentru toți utilizatorii. Aceasta este a doua actualizare pentru Apple Watch de la lansarea watchOS 7, în septembrie. Actualizarea de astăzi promite să remedieze o descărcare excesivă a bateriei care afectează unii utilizatori de Apple Watch, precum și erori legate de aplicația EKG.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Una dintre caracteristicile principale ale sistemului watchOS 7 este urmărirea somnului, care permite utilizatorilor Apple Watch să analizeze somnul și să definească o rutină de culcare prin comenzi rapide personalizate. Există o nouă aplicație de comenzi rapide disponibilă pe Apple Watch, iar aplicația “Workouts” oferă noi tipuri de exerciții, inclusiv dans, antrenament de forță și antrenament de bază.

watchOS 7 aduce, de asemenea, funcția “Family Setup” ce permite părinților să împerecheze un nou Apple Watch cu propriile dispozitive iPhone în loc să folosească un alt dispozitiv. Apple a adus, de asemenea, îmbunătățiri pentru aplicațiile Siri, Maps și chiar a inclus detectarea spălării mâinilor.

Actualizarea watchOS 7.0.1 de acum câteva săptămâni a remediat o problemă din aplicația “Wallet”, iar watchOS 7.0.2 este acum disponibil pentru a remedia și mai multe bug-uri.

watchOS 7.0.2 conține îmbunătățiri și remedieri de erori, inclusiv:

– Abordează o problemă care ar putea determina scurgerea mai rapidă a bateriei;
– Rezolvă o problemă care împiedica unii utilizatori să acceseze aplicația EKG în regiunile în care este disponibilă;

‌‌WatchOS 7.0.2‌‌ poate fi descărcat gratuit prin intermediul aplicației dedicate Apple Watch de pe iPhone, accesând General> Actualizare software. Pentru a instala noua actualizare, ceasul trebuie să aibă cel puțin 50% baterie, să fie conectat la un încărcător și trebuie să fie în raza de acțiune a iPhone‌‌‌-ului.