Razer prezintă scaunul de gaming Iskur, primul său produs de acest gen

0
2236

Razer a prezentat o sumedenie de produse la evenimentul Razercon, cu câteva zile în urmă, iar pe lângă laptopuri Stealth, au adus şi o premieră. Deşi Razer produce cam orice tip de accesoriu de gaming, cumva nu au abordat zona scaunelor de gaming până acum. Ei bine, un astfel de scaun tocmai a debutat, sub numele de Razer Iskur.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Scaunele de gaming sunt tot mai populare în ultimii ani şi le tot vedem în clipurile YouTuberilor mai mult sau mai puţin celebri. În plus au şi darul unei ergonomii deosebite, ceea ce le face ideale în perioada pandemiei, pentru cei care lucrează de acasă şi au multe ore de stat jos pe zi. Razer Iskur este realizat din spumă de înaltă densitate şi foloseşte piele sintetică multi stratificată. Vine cu un suport lombat complet sculptat, cu o textură comparată cu “abdomenul unui şarpe”, lucru potrivit şi cu logo-ul companiei.

Iskur integrează armrest-uri rabatabile, care se pot ridica, împinge în jos sau faţă şi spate, ba chiar şi lateral. Corpul său este ranforsat şi are un schelet din oţel, care ar trebui să facă faţă la 136 de kilograme de gamer nervos că pierde la Call of Duty. Spatele se poate regla în poziţia dorită, în faţă şi spate şi avem şi ajustare a înălţimii. În plus, sistemul de suport lombar este personalizabil. Perna din zona capului are spumă cu memorie, iar acest produs este disponibil deja la vânzare pe site-ul Razer de pe 10 octombrie. Va ajunge şi în anumite magazine fizice spre final de an.

Preţul e pe măsură, 499 dolari.