Primele imagini cu FreeBuds Studio – noile căști Huawei ce vor concura cu modelele consacrate de la Bose, Sony sau Sennheiser

0
1135
Primele imagini cu FreeBuds Studio - noile căști Huawei ce vor concura cu modelele consacrate de la Bose, Sony sau Sennheiser

Detaliile privind primele căști Huawei on-ear – Huawei FreeBuds Studio – au apărut prin intermediul site-ului WinFuture. Căștile dispun de anulare activă a zgomotului de fond (ANC) și se vehiculează un preț de 400 de euro (~ 468 USD).

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pare-că compania chineză este destul de încrezătoare, vizând jucătorii consacrați din industrie. La acest preț, este dificil să nu apară comparații între noile căști Huawei și modele precum Bose Noise Canceling Headphones 700 sau Sony WH-1000XM4.  De asemenea, Huawei dorește să-și dezvolte portofoliul prin intermediul noilor căști, având în vedere lovitura recentă pe care a primit-o asupra diviziei de telefoane mobile.

Specificații

În ceea ce privește specificațiile, se vehiculează că Huawei FreeBuds Studio vor integra difuzoare de 40 mm alimentate de același chip Huawei Kirin A1 regăsit și pe Huawei FreeBuds Pro. Ca atare, calitatea sunetului și performanța ANC pentru căștile ce urmează a fi lansate ar trebui să fie bune. Leak-ul sugerează că acestea pot reduce zgomotul ambiental cu până la 40 de decibeli.

Autonomia pe noile căști Huawei ar trebui să fie, de asemenea, decentă. Acestea ar fi prevăzute cu două baterii de 410 mAh care pot duce până la 20 de ore de redare muzicală sau până la 15 ore de apeluri telefonice. Cu toate acestea, nu există informații despre autonomie cu funcția ANC activă.

Căștile prezintă un port USB-C pentru încărcare și aparent dispun și de încărcare rapidă. Se zvonește o autonomie de cinci ore pentru 10 minute de încărcare. De asemenea, acestea ar veni cu Bluetooth 5.2, astfel că conectivitatea ar trebui să fie destul de stabilă.

Specificațiile căștilor Huawei FreeBuds Studio sunt promițătoare. Rămâne să vedem ce performanță aduc acestea în utilizarea de zi cu zi și dacă chiar pot concura cu modele profesionale ale firmelor consacrate: Bose, Sony sau Sennheiser. Noile căști ar urma să fie prezentate în cadrul evenimentului de pe 22 octombrie, alături de noul lineup de telefoane Mate 40.