Huawei MateBook 14 este disponibil începând de astăzi în România – avem și o ofertă specială cu ocazia lansării

0
1219
Huawei MateBook 14 este disponibil începând de astăzi în România - avem și o ofertă specială cu ocazia lansării

Prin intermediul unui comunicat de presă lansat astăzi, 19 octombrie, Huawei Consumer Business Group anunță disponibilitatea lui HUAWEI MateBook 14, cel mai recent notebook ultra-portabil al seriei MateBook, pe piața din România.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Design

Huawei MateBook 14 cântărește aproximativ 1.49 Kg și este echipat cu un corp metalic, ușor, cu dimensiuni de 307,5 x 223,8 x 15,9 mm. Dispune de un afișaj FullView, culori RGB, luminozitate de 300 niți și o rezoluție generoasă de 2160×1440 (2K). Ramele sunt subțiri, și prezintă un raport corp-ecran de 90%.  În plus, ecranul are certificare TÜV RheinlandLow Blue Light prin care filtrează eficient emisiile de lumină albastră, protejând ochii la utilizarea în intervale ridicate de timp.

Noul Huawei MateBook 14 este prezentat drept un model cu design elegant, într-o carcasă robustă și ușoară. Astfel, dispozitivul aduce portabilitatea și eficiența în prim plan.

„PC-urile servesc astăzi ca hub care transformă experiența de utilizare a smartphone-urilor și tabletelor într-o experiență unitară pentru toate scenariile. Această perspectivă ne-a determinat să creăm noul HUAWEI MateBook 14, care oferă experiențe de vizionare captivante și performanțe puternice, apreciate de consumatori, într-un factor de formă elegant și portabil.”, declară Wang Yinfeng, Președinte PC and Tablet Product Line, Huawei Consumer Business Group.

Autonomie

Autonomia nu este lăsată la o parte, iar Huawei ne promite o baterie de 56Wh, cu capacitatea de economisire a energiei și utilizarea resurselor într-un mod optim pentru o durată de viață remarcabilă. Cu o singură încărcare, notebook-ul suportă până la 10 ore de redare video 1080p continuă. Utilizatorii pot comuta cu ușurință între cele două profiluri de alimentare prestabilite – modurile standard și performanță – apăsând comanda rapidă “Fn + P” pentru a regla echilibrul dintre energie și durata de viață a bateriei, în funcție de nevoi. În pachet regăsim și un încărcător ce oferă încărcare rapidă prin tehnologia Huawei SuperCharge.

Huawei ne mai informează că notebook-ul dispune de următoarele funcții cheie:

  • Buton de pornire cu amprentă;
  • Difuzoare duble de 2W ce suportă compensarea distorsiunii audio pentru un sunet surround îmbunătățit;
  • Touchpad îmbunătățit, mai mare și mai precis, alături de funcția Huawei Share pentru distribuirea facilă a fișierelor dintre telefon și notebook;
  • Tastatură iluminată din spate cu dimensiunea ajustată pentru o experiență de tastare plăcută;
  • Mai multe porturi ce oferă numeroase opțiuni pentru conectarea perifericelor și încărcarea dispozitivelor chiar dacă acesta este stins.

Preț și disponibilitate în România

Ambele modele au la bord procesorul AMD Ryzen 5 4600H pe 7nm și vin cu sistemul de operare preinstalat – Windows 10 Home. Ca diferențe între cele două modele notăm capacitatea de memorie și stocarea. Huawei MateBook 14 poate fi regăsit în configurație de 8GB RAM + 256GB SSD, dar avem la dispoziție și modelul cu 16GB RAM + 512GB SSD, acestă variantă putând fi achiziționat la un preț special de 3.999 lei. Oferta specială de lansare va fi disponibilă până la finalul lunii noiembrie în toate magazinele partenere.

Huawei MateBook 14, în configurație 8GB RAM+256GB stocare poate fi achiziționat prin următoarele magazine:

Huawei MateBook 14, în configurația 16GB RAM+512GB stocare, poate fi achiziționat prin intermediul Altex.ro.