Canon PowerShot ZOOM este un “telescop” de buzunar ce poate realiza fotografii și filmări de calitate

0
1769

Canon Europe a anunțat astăzi printr-un comunicat de presă lansarea modelului PowerShot ZOOM – un aparat foto de 12 megapixeli, mic şi uşor, cu stabilizator de imagine şi cu zoom în trepte.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aparatul a fost creat în ideea de a permite utilizatorului să fotografieze și să filmeze subiecte aflate la distanță ca și cum acestea s-ar afla lângă ei. Canon PowerShot ZOOM este un aparat foto cu obiectiv nedetașabil, de tip monoclu. Acesta are capacitatea de filmare Full HD și super-zoom optic 100mm, 400mm sau până la 800mm zoom digital. Aparatul dispune și de stabilizator de imagine pe 4 axe.

Specificații și funcții

Canon PowerShot ZOOM are o greutate de doar 145g și permite utilizarea ergonomică, cu o singură mână. Prin cele 5 butoane accesibile, utilizatorul poate fotografia, filma Full-HD, reda, dar și accesa meniul care este simplificat pentru un control cât mai facil. Vizorul electronic inteligent (EVF) este amplasat discret pentru a evita obstrucţionarea şi pentru a permite utilizatorilor să se bucure de imagine la o rezoluţie mare.

La interior, regăsim un procesor DIGIC 8 ce permite fotografierea în rafală la 10cps. Senzorul de 12 megapixeli, poate surprinde momente în mișcare, datorită rezoluției mari și a capacității de citire rapidă oferite de cpu.

Stabilizatorul Optic de imagine, ajută la realizarea imaginilor nemișcate și clare în timpul fotografierii sau observării la distanță. Canon ne mai informează că deși este un model compact și ușor, autonomia nu ne va dezamăgi. Acesta mai beneficiază de un port USB-C prin care se realizează încărcarea dispozitivului în mai puțin de două ore. Totodată, se poate adăuga un card microSD pentru stocarea imaginilor.

La capitolul conectivitate, regăsim Bluetooth și Wi-Fi. Prin intermediul Bluetooth-ului, utilizatorii pot transfera rapid imaginile capturate, precum și folosirea funcției Live View pentru control la distanță de pe smartphone. De altfel, prietenii sau membrii familiei se pot conecta în prealabil la aparatul foto și pot vedea în timp real ceea ce vede fotograful prin vizor.

Canon PowerShot ZOOM – Caracteristici principale:

  • Senzor de 12,1 megapixeli
  • Zoom în 3 trepte, la distanţe focale de 100 mm, 400 mm, 800mm
  • Stabilizator optic de imagine cu 4 axe
  • Filmare Full HD la 1080p @ 24/25/30 cps
  • Dispozitive compatibile cu USB Type-C USB-PD
  • Wi-Fi şi Bluetooth®

În afară de manualul de utilizare, în cutie vom regăsi aparatul, cablul de interfață IFC-100U, dar și o curea de mână WS-800. Canon PowerShot ZOOM îi ajută pe utilizatori să trăiască momentul, să surprindă toate detaliile şi să le partajeze uşor cu prietenii şi familia. Mai multe detalii despre aparat pot fi regăsite aici. Modelul va fi disponibil începând de luna viitoare la prețul de 300 USD. Așteptăm noi detalii despre prețul și disponibilitatea modelului și pe plan local.