Noul DSLR Nikon D850 ar putea costa 3600 dolari; aflăm astăzi noi detalii despre capabilitățile sale

1
794
Nikon D850

Cu toate că aparatele foto mirrorless au devenit favoritele publicului se pare că producătorii consacrați precum Nikon nu renunță nici la aparatele de tip DSLR. Această firmă ne pregătește debutul lui Nikon D850, un produs pe care la sfârșitul săptămânii trecute îl vedeam într-o imagine cu iz oficial.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Astăzi apar noi detalii despre DSLR-ul pregătit de japonezi și aflăm că vom primi în cazul de față un senzor full-frame CMOS de 46 megapixeli și același sistem AF de la Nikon D5. De asemenea, vom avea două sloturi microSD, un display LCD tacticl rabatabil și butoane iluminate.

Pe lista de caracteristici se mai află și includerea unei noi versiuni de SnapBrigde, conectivitate WiFi și Bluetooth, capabilități de captură video time-lapse la rezoluție 8K și suport pentru filmare 4K în format FX, respectiv slow-motion Full HD la un frame-rate de 120fps.

Și autonomia ar urma să fie îmbunătățită în raport cu D810, iar corpul aparatului va fi mai ușor. Nikon D850 ar putea costa în jurul la 3600 dolari potrivit zvonurilor recent ajunge în online.