Nikon D850 se prezintă într-o imagine oficială; nu avem încă o dată asociată evenimentului de lansare

1
844
Nikon D850

Dacă vă amintiți, acum două zile vă dezvăluiam prin intermediul unui articol primele informații referitoare la aparatul foto Nikon D850, produs ce este așteptat să debuteze în perioada următoare. Cu toate că nu avem o dată specifică asociată evenimentului de lansare, iată că aparatul apare astăzi într-o imagine oficială.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Materialul vine din partea celor de la Nikon Rumors și vedem în cazul de față un design nu prea schimbat în raport cu predecesorul. Fiind un DSLR, se păstrează look-ul masiv pentru care japonezii de la Nikon rămân fideli.

Remarcăm aici un display LCD rabatabil și faptul că bliț-ul integrat dispare din ecuație. Noul aparat foto Nikon D850 va fi unul de tip full-frame și cu toate că nu avem o confirmare oficială, se pare că senzorul va fi unul cuprins între 45  – 46 megapixeli. Vom avea același sistem de autofocus de la Nikon D5 și o versiune îmbunătățită a lui Snapbridge.

Nu există nici detalii despre preț și nici despre data de lansare, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm cu interes vești oficiale din partea Nikon.