Noile console NVIDIA Shield TV Pro au intrat deja în magazine din greşeală şi cineva le-a şi cumpărat

0
3752

Continuă organizarea defectuoasă în jurul lansării noilor console de jocuri NVIDIA cu Android TV. După ce au scăpat via Amazon specificaţiile şi imaginile lui NVIDIA Shield TV Pro şi NVIDIA Shield TV Stick, acum cineva le-a şi cumpărat chiar înainte de lansare. Avem detalii mai jos.

Publicitate

Cred că NVIDIA e furibundă că nu a apucat să îşi lanseze produsele ca lumea şi deja ele ajung online. Avem de-a face cu un NVIDIA Shield TV Pro de 200 de dolari şi un Shield TV sub formă de stick la 150 de dolari. Cineva de la Best Buy a văzut modelele în magazin şi le-a şi cumpărat, făcându-le poze după. NVIDIA Shield TV Pro e fix cum ne aşteptam, arătând fix ca NVIDIA Shield TV ca design.

Poate fi folosit pentru streaming pe televizor, are Android TV la bord şi suportă şi gaming în 4K HDR. Oferă suport pentru serviciul de streaming de jocuri NVIDIA GeForce, printre altele şi aduce noul procesor NVIDIA Tegra X1+ la bord. Acesta ar oferi un salt de performanţă cu 25% faţă de Tegra X1 de pe predecesori. Are parte şi de suport Bluetooth 5.0 şi Dolby Vision HDR, dar şi o telecomandă în formă de Toblerone.

Varianta entry level “stick” este în formă de tub, este mai compactă şi are mai puţine porturi. Best Buy ar trebui să înceapă să livreze produsele pe 27 şi 28 octombrie, dar cine intră în magazin şi le vede le poate cumpăra. ID-ul ar fi 6370425 pentru modelul Pro şi 6370422 pentru Shield TV cel mic, care vine cu doar 8 GB stocare. Exista si upscaling pe bază de AI la bord din ce văd.

Pe când şi la noi aşa “lansări” în Media Galaxy sau Altex?