NVIDIA pregăteşte încă o consolă de jocuri Shield TV, în formă de tub

0
1296

NVIDIA pregăteşte de fapt două console de jocuri şi după scăparea de ieri care ne arăta o consolă Pro, avem şi o consolă Lite. Şi aceasta a scăpat tot pe Amazon şi ar urma să coste mult mai puţin decât cei 200 de dolari ai lui Shield TV Pro. Se schimbă şi designul.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Gata cu acel design angular clasic, iar noul Shield TV are o formă tubulară şi corp compact. Încă nu ştim exact numele consolei, dar ştim că va fi parte din seria Shield şi că va păstra noul procesor Tegra X1+. Va sosi la pachet cu o telecomandă multifuncţională, care are toate şansele să fie fix cea în formă de Toblerone de la Shield TV Pro. Am fi tentaţi să credem că noul Shield compact va fi de fapt un dongle, dar e puţintel mai mare.

NVIDIA a dorit totuşi să creeze un device aşa compact, încât să fie uşor de ascuns în spatele televizorului. Măsoară 16 cm lungime şi 4 centimetri lungime, iar acest Shield este cu puţin mai mare decât telecomanda sa (care vine cu buton Netflix dedicat şi control vocal). Vom avea şi suport Chromecast integrat, nici urmă de porturi USB, dar văd un HDMI şi cumva şi un port Ethernet.

Apare şi un slot microSD (care lipseşte de pe varianta Shield TV Pro în mod inedit). Preţul ar urma să fie de 150 de dolari, iar numele temporar vehiculat ar fi de NVIDIA Shield TV Stick. Procesorul mai sus menţionat vine cu suport pentru grafică 4K HDR, Dolby Vision şi Atmos. Consola cântăreşte doar 136 de grame şi are şi 8 GB stocare internă.