Apple AirPods Pro ar urma să vină până la final de lună, la preţ mare

1
3093

Devine tot mai improbabil ca Apple să mai organizeze acel eveniment asociat unui nou iPad Pro sau MacBook în această lună, dar o pereche de căşti AirPods Pro ar fi în continuare în plan. Apple pregăteşte de ceva vreme nişte căşti ceva mai premium decât AirPods-urile clasice. Hai să vedem ce am aflat despre el.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Publicaţia China Economic Daily e convinsă că Apple a pregătit deja a treia generaţie de AirPods, care vor sosi în această lună, ajungând în magazine la fix pentru perioada sărbătorilor de iarnă. O bună perioadă de timp căştile au fost cunoscute ca AirPods 3, dar Apple ar fi ales până la urmă numele AirPods Pro. Denumirea ar justifica preţul de 259 de dolari, care se vehiculează în acest moment.

Suma este cu aproximativ 100 de dolari mai mult decât cea cerută pentru AirPods-urile actuale, vândute fără cutiuţă de transport şi încărcare. Nu vă faceţi iluzii cu privire la design, pentru că în acest articol avem doar randări ale unui designer şi nimic nu e bătut în cuie. Noile căşti vor sosi cu multiple moduri de ascultare, o funcţie avansată de anulare a zgomotului de fond şi poate şi funcţii de fitness şi sănătate.

Vor fi rezistente la apă şi vor avea un nou cip audio, dar şi acoperire Bluetooth mai mare. Zvonurile afirmă că evenimentul de lansare pentru aceste căşti ar fi programat pentru data de 30 octombrie, dar Apple nu a trimis încă invitaţii şi intrăm curând pe ultima sută de metri. Încă nu e foarte clar dacă evenimentul va include şi acel iPad Pro cu camera triplă preluată de la iPhone 11 Pro şi acel MacBook de 16 inch cu tastatura nouă…

Personal aş vedea o funcţie de termometru pe noile căşti, preluând sistemul de la termometrele pentru copii, care se introduc în ureche.

Sursa foto