Samsung a lansat ClimateHub, o soluţie integrată de încălzire şi apă caldă pentru locuinţe inteligente

0
1699

Samsung a anunţat în această săptămână lansarea lui ClimateHub, o soluţie integrată pentru încălzire şi alimentare cu apă caldă pentru uz casnic. Este utilă atât pentru consumator, cât şi pentru constructor şi pentru renovări mai uşoare. Implică o funcţionare silenţioasă şi conectivitate inteligentă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Samsung Climate Hub este prima soluţie integrată de încălzire şi apă caldă a companiei sud coreene, destinată caselor noi şi renovărilor. Include o pompă de căldură la exterior cu agent frigorific R32, o unitate hidro cu rezervor de apă caldă integrat, cu volum mare pentru uz casnic. Acesta are opţiuni de 200 sau 260 litri, iar sistemul aduce şi un nou controler tactil care permite controlarea temperaturii în două zone.

Puteţi achiziţiona produsul sub formă de configuraţii Mono şi Split. Configuraţia ClimateHub Mono include o singură unitate poziţionată la exterior, cu modul hidraulic, care o face uşor de instalat fără un traseu frigorific. Aici puteţi alege între capacităţi de 5-8-12-16 kW Mono-fazat şi 8-12-16 kW tri-fazat.

ClimateHub Split are o unitate exterioară conectată la o unitate hidro cu rezervor integrat prin traseu frigorific. Aici alegeţi între capacităţile 4-6-9 kW Mono-fazat şi 9 kW tri-fazat. Ambele configuraţii se conectează la Smart Grid, permiţând utilizatorilor să aibă parte de o sursă de energie eficientă economic şi durabilă. Oferă şi acces la o sursă de energie solară.

Ambele produse au etichetă energetică A+++, pentru eficienţă de energie sezonieră. Există şi un mod quiet de până la 35 de decibeli, printre cele mai scăzute din industrie. Controlerul tactil permite setarea de temperatură, monitorizarea de consum, setarea pe timp de vară şi gestionarea erorilor. Există şi interconectare cu Samsung SmartThings şi control de pe smartphone.

Mai multe detalii aflaţi aici.