Allview Industry își extinde portofoliul de panouri solare și va activa în zona industrială; Iată ce ne pregătește Visual Fan

0
2871
Allview Industry

Visual Fan, compania care deține brandul Allview, pare-că se mișcă rapid. La finalul lunii mai își anunța oficial intrarea pe piața panourilor solare, oferind kit-uri complete pentru consumatori. Azi aflăm însă prin intermediul Mobilissimo.ro că producătorul brașovean va activa și pe piața industrială prin deschiderea unei noi divizii numită Allview Industry. Detalii avem în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Visual Fan își extinde portofoliul de panouri solare cu noi sisteme destinate uzului industrial. Vorbim despre kit-uri cuprinse între 200 kW și 1 MW, cu stocare de minim 20% din capacitatea instalată. Ele pot fi chiar personalizate în funcție de necesarul consumatorilor industriali accesând simulatorul de pe site. Proiectul este compatibil și îndeplinește condițiile necesare accesării de fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Pe lângă oferirea de proiecte complete, compania oferă și servicii de consultanță, realizare, design de proiect, execuție, inclusiv operarea și întreținerea acestora. Invertoarele utilizate sunt marca Growatt, cu variante de putere între 50 kW și 125 kW, în vreme ce bateriile sunt de tip LFP. Acestea din urmă au o putere cuprinsă între 10 kWh și 25 kWh. Pentru montaj Visual Fan vine cu propria echipă, iar pentru eficientizare în orice județ de la nivel național se lucrează și cu echipe de instalare ale unor companii specializate în domeniu.

Kit-urile pentru sectorul industrial și comercial au avantaje, evident. Printre acestea se numără scăderea costurilor energiei electrice și amortizarea capitalului investit în 4-6 ani. Evident, sistemele sunt adaptate la nevoile clientului care permite reduceri suplimentare și contribuția la o piață energetică verde.

Prețul de comercializare pornește de la 1069 lei.