AGON by AOC ne aduce un monitor de gaming 2K la 300 Hz: AGON PRO AG274QS, ideal pentru shootere

0
2886

AGON by AOC, un brand respectat în zona de monitoare pentru gaming şi nu numai a anunţat lansarea unui nou model gândit pentru shooterele competitive: AGON PRO AG274QS. Acesta are o diagonală de 27 inch şi o rată de reîmprospătare de 300 Hz.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La bord găsim un panou Fast IPS, care suportă DisplayHDR 600 şi vine cu timp de răspuns GtG de 1 ms, dar şi cu rezoluţie Quad HD. Este ideal pentru gameri, dar şi pentru jucătorii PRO, în special pentru FPS-uri şi pentru cei implicaţi în eSports. Modelele actuale AGON Pro au rezoluţie Full HD, iar cel de 25 inch oferă refresh rate de 360 Hz, în vreme ce versiunea de 27 inch oferă 260 Hz. Calitatea panourilor lor IPS a fost deja dovedită.

AGON PRO AG274QS împinge rezoluţia la 2K şi refresh-ul la 300 Hz, o raritate pe piaţă la ora actuală. Imaginile sunt afişate mai fluid şi rapid în jocurile FPS, unde milisecundele contează. Avem timpi de răspuns GtG de 1 ms şi MPRT de 0.5 ms, pentru o acţiune rapidă şi fluidă şi fără ghosting. Tehnologiile Adaptive-Sync şi AMD FreeSync Premium elimina orice urmă de tearing şi stuttering.

Acest monitor oferă rame extrem de înguste pe 3 laturi, lucru util pentru setup-urile cu multiple monitoare. Are proiector pentru logo-ul AGON şi lumina personalizabila RGB Light FX, sincronizabila cu alte echipamente AOC.

Preț și disponibilitate:

AGON PRO AG274QS va fi disponibil în România începând cu luna iunie 2022 la prețul recomandat de 5839 Lei.