Legrand aduce în România Tabloul Electric Inteligent

0
2834

Infrastructura de alimentare cu energie electrică a locuinţelor a devenit mai inteligentă în ultimii ani, iar acum evoluează pe plan local odată cu lansarea Tabloului Electric Inteligent. Legrand l-a adus în România, iar noile echipamente Legrand România se integrează în tabloul electric şi facilitează controlul consumatorilor alimentaţi prin circuitele electrice asociate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tabloul electric inteligent Legrand oferă utilizatorilor posibilitatea de a îşi personaliza confortul de zi cu zi prin programarea funcţionarii aparatelor electrice din locuinţa. Se poate astfel şi urmări la modul detaliat consumul de energie, prin care clientul îşi poate asigura liniştea cu privire la facturi, o problemă actuală în acest moment, pe final de 2021. Tabloul Electric Inteligent Legrand oferă soluţii pentru controlul instalaţiei electrice în orice tip de spaţiu, fie el privat sau în ansambluri de locuinţe.

Tabloul electric are rol vital în instalaţia electrică, protejând cu ajutorul întrerupătoarelor automate circuitele electrice interioare. Este uşor de instalat şi configurat, iar interfaţa se integrează uşor în tabloul electric cu ajutorul modului Netatmo Gateway. Printre caracteristicile sale se numără compatibilitatea cu toate produsele Legrand conectate prin Netatmo, permiţând controlul întregii locuinţe.

Teleruptorul conectat permite utilizatorului să controleze circuitele de iluminat acţionate cu butoane la nivel local sau de la distanţă. Poate integra circuitele de iluminat în programe sau scenarii personalizate şi să gestioneze consumul circuitului de iluminare prin aplicaţia Home+Control. Se poate măsura şi consumul de electricitate în timp real cu aplicaţia dedicată.

Contactorul conectat permite controlul funcţionarii aparatelor ce au consum ridicat de energie, de la boiler la pompă pentru piscină, priză pentru încărcare de automobil electric şi altele. Trebuie spus şi că grupul Legrand a achiziţionat în noiembrie 2018 compania franceză Netatmo, lider în domeniul soluţiilor de casă inteligentă.