Aplicația Sonos a primit un update important! Primește suport DTS Digital Surround și aduce setările EQ direct în ecranul principal

0
2076

Azi suntem anunțați că aplicația Sonos S2 a primit o nouă actualizare software. Prin intermediul acesteia sunt adăugate noi functionalități, precum suportul DTS Digital Surround. Dacă utilizați aplicația Sonos, veți putea face update-ul accesând Settings -> System -> System Updates -> Check for Updates. Ce mai aduce nou actualizarea aflați în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest update sosește la timp, având în vedere că ne aflăm în “trendul” Hollywood at Home / Hollywood chiar la tine acasă. Într-un studiu realizat de către Sonos, 60% dintre respondenți au indicat  faptul că preferă să vadă noile filme acasă, mai degrabă decât în sălile de cinema. Astfel, compania a vrut să se asigure că experiența clienților va fi cât mai bună și cât mai simplă.

Noul update aduce suport pentru formatul DTS Digital Surround, oferind utilizatorilor o experiență mai imersivă a conținutului urmărit.

Iată și alte noutăți disponibile acum în aplicația Sonos:

  • DTS Digital Surround: Sonos suportă acum formatul DTS Digital Surround pe produsele Arc, Beam (Gen 2), Beam (Gen 1), Playbar, Playbase, și Amp, folosind aplicația Sonos S2. Atunci când este redat conținut DTS Digital Surround, utilizatorii vor putea vedea un badge în ecranul „ Now Playing”.  
  • Funcție de economisire a bateriei pe Roam și Move: atunci când această setare este activată prin Sonos app, boxele portabile se vor opri automat după 30 de minute de inactivitate. Atunci când sunt închise, boxele Move vor păstra nivelul bateriei timp de până la 30 de zile, iar cele din modelul Roam își vor păstra nivelul bateriei până la 70 de zile. Atunci când modul Battery Saver este activat, utilizatorii vor trebui să pornească Move și Roam folosind butonul fizic de Power, înainte de a începe redarea muzicii.  
  • Setări EQ direct în ecranul „Now Playing”: Settings on the Now Playing Screen: Utilizatorii iOS care vor să redea muzică vor putea acum să ajusteze setările EQ, inclusiv Treble, Bass și nivelul intensității, direct din ecranul „Now Playing” al aplicației Sonos. Pentru a accesa setările EQ din ecranul „Now Playing” este necesar doar un click pe slider-ul de volum, apoi apăsarea butonului „Equalizer” din partea dreaptă. În lunile viitoare această funcționalitate va fi implementată și pentru utilizatorii Android.  

Sonos promite că în curând va oferi suport și pentru Amazon Music Ultra HD și Dolby Atmos Music. Apropo, Sonos Beam (Gen 2) a primit recent și o recenzie detaliată pe Mobilissimo.ro, site-ul nostru soră. Este unul dintre cele mai noi soundbar-uri din portofoliul companiei. E disponibil acum pe plan local, iar sunetul oferit este demențial. El se comercializează la suma de 2199 lei și îl găsiți aici!