LG e primul producător TV care anunță integrarea serviciului GeForce Now pe Smart TV-urile sale

0
3262

Serviciile de cloud gaming devin tot mai populare în rândul gamerilor. Un astfel de abonament îți permite să joci jocurile preferate pe smartphone sau pe dispozitive ce nu îndeplinesc hardware-ul necesar pentru a le rula nativ. Ei bine, azi aflăm că LG este prima companie care anunță integrarea GeForce Now, de la NVIDIA, pe Smart TV-urile sale cu WebOS. Detalii avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Mișcarea nu este neapărat surprinzătoare dacă vorbim de LG. Compania a pus bazele implementării acestui serviciu încă de acum câteva luni, echipând noile modele cu CPU-uri potente și conectivitate de top. Vă reamintesc că nu e nevoie de hardware foarte puternic, însă o conexiune de internet stabilă și un procesor capabil ajută la rularea titlurilor la rezoluție Full HD și 60 FPS.

LG susține că aplicația GeForce Now va fi disponibilă în variantă Beta în 80 de țări. Totuși, doar modelele lansate în 2021 vor avea acces la acest program din seriile 4K OLED, QNED Mini LED și NanoCell TV.

Platforma GeForce Now permite rularea în cloud jocurilor deja achiziționate pe platforme precum Steam și Epic Games. În teorie serviciul e gratuit, doar că dacă este utilizat în acest fel, va trebui să așteptați câteva minute până veți primi acces și veți fi deconectați la 30 de minute de activitate. Pe de altă parte, un abonament vă oferă acces nelimitat la jocurile preferate și fără timpi de așteptare.

LG a lucrat intens alături de NVIDIA în ultimele luni pentru a integra și tehnologia G-Sync pe televizoarele sale. Astfel, TV-urile OLED din portofoliul companiei sunt excelente când vine vorba de gaming.