Razer prezintă căşti pentru PlayStation 5 generaţie 2021: Kaira Pro şi Kaira

0
2510

Razer a lansat noi accesorii pentru PlayStation 5 în această săptămână, mai bine zis două noi perechi de căşti: Kaira şi Kaira Pro. Aceste noutăţi includ şi prima pereche de căşti wireless pentru PS5 care încorporează tehnologia de feedback haptic inteligent Razer HyperSense. Razer a mai anunţat şi Razer Quick Charging Stand, gândit să acompanieze PS5 DualSense Wireless Controller, indiferent de culoarea controllerelor deţinute de utilizator.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Kaira Pro şi Kaira

Noile căşti Razer Kaira Pro Dual Wireless Headset vin cu tehnologie de feedback haptic şi oferă o experienţă captivantă la nivel acustic. Experienţa haptică inteligentă este sincronizata cu sunetele redate de difuzoare. Căştile dispun de difuzoarele Razer TriForce Titanium de 50 mm, oferind claritate audio, dar şi confort maxim, pe durata unor partide lungi de gaming.

Pentru a comunica cu alţi gameri, aceste căşti vin cu microfon detaşabil Razer HyperClear Supercardioid Mic, care garantează o captare precisă a vocii în vreme ce filtrează zgomotul ambiental. Puteţi folosi căştile conectate şi la PS4 sau la orice PC cu port USB-C sau USB-A (aveţi şi adaptor USB-A la pachet). Au şi sistem de iluminare Razer Chroma RGB, personalizabil prin aplicaţia mobila Razer Chroma RGB.

Au debutat şi căştile Razer Kaira Dual Wireless Headset, care vine cu SmartSwitch, care permite comutarea uşoară între modurile de funcţionare pe 2.4 GHz şi Bluetooth. Au difuzoare Razer TriForce Titanium de 50 mm pentru performanţa audio de top şi vin cu microfon Razer HyperClear SuperCardioid.

Staţia de încărcare Razer Quick Charging Stand

Staţia de încărcare Razer Quick Charging Stand este gândită să se potrivească cu nuanţele oficiale în care sunt disponibile controllerele PS5 DualSense Wireless. Noile Razer Quick Charging Stand oferă o încărcare completă a controllerului în mai puţin de 3 ore, fiind disponibile pe alb, negru sau roşu.

Preţuri şi disponibilitate:

  • Razer Kaira Pro: 219.99 euro (precomenzi de pe 30 noiembrie 2021 şi livrări din decembrie 2021)
  • Razer Kaira: 109.99 euro (disponibil acum la partenerii de retail şi Razer.com)
  • Razer Quick Charging Stand: 59.99 euro (disponibil acum la partenerii de retail şi pe Razer.com)