Philips Monitors a primit distincţia INNOVATION AWARDS pentru monitorul Momentum Designed for Xbox

0
2016

Philips Monitors a primit distincţia CES 2022 Innovation Awards pentru Philips Momentum 559M1RYV, un monitor de 55 inch conceput special pentru consola Xbox. CES Innovation Awards din acest an a primit un număr record de peste 1800 de înscrieri, ceea ce face premierea şi mai relevantă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Anunţurile legate de premii au fost făcute înainte de CES 2022, primul mare show tech din 2022, care va avea loc între 5 şi 8 ianuarie în Las Vegas şi în mediul online. CES Innovation Awards este un eveniment deţinut şi produs de Technology Association (CTA), o competiţie anuală care onorează designul şi inovaţia în 27 de categorii de produse tech de larg consum. Produsele cu cel mai mare rating primesc distincţia “Cea mai bună inovaţie”, iar juriul este format din experţi ai industriei, inclusiv membri ai presei, designeri, ingineri şi alţii.

Premiile se dau analizând propunerile şi luând în calcul inovaţia, funcţionalitatea, estetica şi design-ul. Monitorul de gaming Philips Momentum Designed for Xbox (559M1RYV) este gândit pentru a oferi o experienţă next gen pe consola Xbox, redefinind experienţa unui monitor de gaming pentru console. Are tehnologie HDMI 2.1, pentru gaming la rezoluţie 4K şi cu o rată de refresh de 120 Hz.

Vine cu suport HDR cu DisplayHDR 1000 şi timp de răspuns scăzut pentru performanţe excelente în timpul sesiunilor de gaming. Are 55 inch în diagonală şi include un soundbar conceput special de inginerii de la Bowers & Wilkins, companie britanică recunoscută pentru acustica de top a produselor sale. Costă în jur de 1599 de dolari.