Noile căști wireless Apple Powerbeats 4 apar în randări și sosesc pe alb, negru, roșu

0
1060
Powerbeats 4

Unul dintre cei mai mari jucători pe piața de purtabile este Apple, companie care a cucerit publicul prin căștile wireless AirPods. Nu demult a debutat și modelul AirPods Pro, iar acum ne pregătim de Powerbeats 4. Acestea din urmă tocmai ce și-au făcut apariția în randări cu iz oficial și le vedem mai jos!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Din datele pe care le aflăm, aceste căști ar urma să fie prezentate oficial în cadrul conferinței WWDC 2020. Dacă show-ul va fi desfășurat în format fizic sau nu rămâne de văzut, cu toate că epidemia de coronavirus a contribuit la anularea tuturor evenimentelor de anvergură.

Powerbeats 4

Revenind la Powerbeats 4, se pare că acestea nu aduc modificări vizibile la capitolul design față de varianta anterioară. Ce se remarcă totuși este schimbarea firului ce conectează cele două căști. Acesta este puțin mai diferit decât cel văzut pe vehicul model, dar în mare lucrurile rămân la fel.

Căștile vor sosi pe alb, negru și roșu. Ca butoane, avem control volum pe casca din dreapta și buton power/asistent vocal în stânga. Din câte se vehiculează, Apple Powerbeats 4 vor include noul cip audio H1 și o baterie cu autonomie de până la 15 ore. Primim și o construcție mai rezistentă și asta la un preț estimativ de 200 dolari.