Beats lansează căştile Powerbeats Pro, primul model total wireless al său

0
856

Beats a lansat o nouă pereche de căşti, numită Powerbeats Pro şi care ar fi primul său model cu adevărat wireless. Acesta se vrea a fi echivalentul Beats pentru AirPods, dacă e să ne gândim puţin.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul model este inspirat de setul Powerbeats, care e gândit pentru utilizatorul activ, doar că acum în varianta wireless. Abordarea se reflectă în designul acela tip “cârlig” pentru ureche şi pentru fixarea mai bună, utilă la jogging şi alte activităţi de gen. Fiecare cască are control pentru volum şi piesă pe corp şi senzori Play/Pause, aşa că vor detecta când le-ai scos din ureche.

Există şi noul chipset Apple H1, cu suport pentru comenzi Hey Siri. Powerbeats Pro oferă 9 ore de playback muzical şi vin cu o cutie de transport şi încărcare care oferă o autonomie totală de peste 24 de ore. Beats afirmă că acest model true wireless este cu 23% mai mic şi cu 17% mai uşor decât Powerbeats 3. Avem şi rezistenţă la transpiraţie şi apă. Beats a îmbunătăţit calitatea audio a apelurilor, printr-o combinaţie de accelerometru special pentru detecţie a vorbirii şi două microfoane beam forming pe fiecare parte.

Căştile costă multişor, la 250 de dolari şi se vor vinde pe site-ul Apple începând cu luna mai. În Europa ajung la vară.