Amazon lucrează la propria pereche de căşti cu Alexa, rival pentru Apple AirPods

0
1648

Apple AirPods 2 au fost primite cu căldură de public, deşi sunt cam de unică folosinţă, având în vedere că sunt aproape imposibil de reparat. Multe alte firme au clonat produsul Apple încă de la AirPods 1, dar una care s-a ţinut suspect de departe de trend e Amazon. Se pare că firma lui Bezos a lucrat în culise la ceva special: o pereche de căşti cu Amazon Alexa ca selling point.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Piaţa e destul de aglomerată, între AirPods, Pixel Buds şi Galaxy Buds, aşa că va Amazon va trebui să facă ceva cu adevărat special. În primul rând perechea de căşti va fi complet wireless, apoi va avea şi cutie de încărcare şi transport şi va primi comenzi pentru Alexa. Evident căştile vor trebui să şi arate bine, să nu cadă din ureche prea uşor şi să fie uşor interconectabile cu alte produse Amazon.

Aşteptăm şi o cutie cu încărcare wireless, funcţie de preluare a apelurilor şi conectare la terminale iOS şi Android fără probleme. Zvonurile afirmă că produsul va debuta în a doua jumătate a acestui an, eventual cu noi modele de boxe inteligente Echo. În general astfel de proiecte nu apar de nicăieri, iar giganţii precum Amazon fie cumpără un nume mare din zona acusticii, fie contractează o firmă de gen.

Marea realizare ar fi ca Amazon să ne ofere căşti cu LTE integrat, care nu mai depind de telefon, dar nu cred că am ajuns încă acolo.