Nikon Coolpix P80, alternativa la DSLR la pretul de 278 euro

0
730

Cel mai nou model Nikon din seria P este P80, aparatul foto fiind destinat celor care cauta o alternativa la experienta DSLR. Camera soseste cu numeroase feature-uri manuale si digitale pentru controlul imaginii, pastrand totusi experienta de fotografiere neschimbata. Nikon Coolpix P80 este disponibil la pretul de 278 de euro si soseste cu un senzor de 10.1 megapixeli.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Rezolutia maxima a unei poze facute cu acest aparat este de 3648 x 2736 pixeli, iar camera soseste cu o lentila de 35 mm cu zoom de 18x. Pe lista sa de specificatii se afla si o sensibilitate ISO de maximum 6400, un display LCD de 2.7 inchi, o „catare” electronica, 4 moduri ale blitzului (auto, on, off, efect de ochi rosii si 4 moduri de control al expunerii (P, A, S, M, Auto si Scene).

Auto focusul se realizeaza in urmatoarele moduri in cazul lui P80: Wide, Spot, recunoastere faciala si autofocus selectabil in 99 de puncte, in vreme ce balansul albului poate fi setat pe Auto, Manual (Daylight, Tungsten, Neon, Cloud) sau presetat. Focusul manual este prezent pe lista de specificatii, in vreme ce distanta de macro focus este de 1 cm. La capitolul memorie, veti descoperi ca aceasta camera soseste cu o memorie interna de 50 MB, dar suporta si carduri SD si SDHC.

Bateria lui Nikon Coolpix P80 este un Li-ion, iar camera este dotata si cu port USB 2.0. In cele din urma, trebuie sa aflati ca acest Nikon masoara 110 x 79 x 78 mm si cantareste 365 de grame, aparatul sosind cu o garantie de 24 de luni si Nikon Software Suite.

Sursa