Totul despre playerul Blu-ray Panasonic DMP-BD50

0
598

DMP-BD50 este cel mai nou player Blu-ray produs de Panasonic si primul care soseste cu dotari pe care le asteptam de ceva timp pe un astfel de player. Pretul sau este de 468 de euro, iar in ce priveste conectivitatea, DMP-BD50 ofera un component video out, S-Video, composite, analog audio (stanga si dreapta) si outputuri audio pentru un surround cu 6 canale.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Posesorii acestui player vor beneficia si de conectori coaxiali si optical digital audio care vor transmite digital catre un amplificator extern sau decodor. Ultimele 2 porturi sunt si cele mai importante, cel HDMI 1.3, si cel Ethernet, una dintre marile lipsuri la majoritatea playerelor Blu-ray. Trebuie sa aflati ca acest player suporta compresie audio Dolby TrueHD si DTS-HD Master Audio, dar si Dolby Digital Plus si DTS-HD High Resolution Audio, toate codecurile putand fi mixate intr-un output PCM 5.1.

Pe lista de specificatii a lui DMP-BD50 se afla si un slot pentru carduri SD/SDHC, ceea ce inseamna ca veti putea utiliza carduri de maximum 32 GB, asta daca doriti sa cheltuiti o suma rezonabila. Daca veti folosi playerul impreuna cu un televizor Panasonic, veti beneficia de functia Viera Link, care va va permite sa controlati ambele gadgeturi cu o singura telecomanda.

In cele din urma va veti intreba care este verdictul in cazul acestui player. Ei bine, el functioneaza perfect in tandem cu o plasma de 46 de inchi si suporta si playback-ul DVD-urilor fara probleme. Totusi, daca sunteti posesorii unui PlayStation 3, care indeplineste si rolul de Blu-ray player si nu doriti sa investiti intr-un super-televizor, va recomandam sa ramaneti la consola celor de la Sony.

Sursa