CES 2019: Sony lansează noi bare de sunet HT-X, HT-S, playere Blu-ray şi un pickup nou

0
2244

Dacă ar fi să trag linie după 2 zile pline de CES 2019, cred că Sony e compania cu cele mai multe lansări din Las Vegas. Nu de alta, dar au pus foarte mare accent pe produse acustice, la care nu i-a depăşit vreo altă companie până acum. Azi aruncăm o privire asupra noilor sale bare de sunet, pickup şi blu ray player.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Compania japoneză a lansat în această săptămână noi dispozitive pentru sisteme home theatre: barele de sunet HT-X8500 şi HT-S350, dar şi playerul Blu-Ray 4K UBP-X800M2. HT-X8500 este o bară de sunet cu sistem Dolby Atmos şi DTS-X. Vine cu 2.1 canale şi sunet cinematografic object-based, care va transpune utilizatorii în acţiune. Oferă surround până la 7.1.2 canale, fără a fi nevoie de extra boxe. Integrează un subwoofer dual cu un bas profund, iar modul Cinema aduce la pachet 7 moduri audio optimizate. Are şi conectivitate Bluetooth.

HT-S350 are o putere impresionantă de 320W, fiind o bară de sunet cu surround şi bas profund, dar şi subwoofer wireless. Vine cu tehnologie S-Force PRO Front Surround de la Sony, dar şi suport pentru decodare pe 5.1 canale. Se poate conecta la TV prin HDMI ARC. Ambele bare de sunet au design elegant, din metal perforat. HT-X8600 costă 400 de euro şi vine în martie, iar HT-S360 vine în mai la suma de 260 de euro.

UBP-X800M2 este un blu ray player 4K, care este compatibil cu format HDR, inclusiv HDR10, dar şi cu Dolby Vision şi Hybrid Log Gamma. Redă conţinuturi la calitate 4K şi oferă imagini detaliate şi pentru conţinut non 4K. Este compatibil cu acustica Hi-Res Audio şi Dolby Atmos. Compatibilitatea este extinsă, inclusiv la formate precum SACD sau DVD-A.

Permite realizarea de streaming 4K, inclusiv de pe Netflix şi YouTube. Costă 350 de euro şi vine din mai 2019.

Pentru cei care vor ceva mai old school, există noul pick-up Sony PS-LX310BT. Acesta oferă sunet de înaltă calitate pentru discurile de vinil pe orice boxă, soundbar sau căşti wireless cu funcţie Bluetooth. Acest pick-up are o construcţie de calitate şi oferă un sunet echilibrat. Vine cu design premium şi compact, adaptat oricărui spaţiu.

Oferă un sunet cald specific vinilului şi are şi conexiune prin cablu, dacă nu ţineţi musai la wireless. LX310BT vine cu un comutator special pentru ajustarea amplificării (Low, mid sau high). Permite potrivirea cu nivelul audio al discurilor de vinil, atunci când sunt folosite diferite sistem de playback.

Aparatul are un design premium, elegant şi o construcţie de calitate. Va sosi din luna aprilie la suma de 200 de euro.