Miele inaugurează al patrulea showroom local în Timişoara, cu electrocasnice premium expuse

0
1562

Miele, cel mai cunoscut brand de electrocasnice premium a inaugurat pe 24 mai la Timişoara al patrulea showroom sub brand propriu. Se află aproape de Piaţă Operei, iar acest Miele Point ocupă 170 de metri pătraţi. A fost creat în urma unei investiţii de 150.000 de euro şi avem detalii despre debut mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Într-o astfel de reprezentanţă puteţi vedea la treabă toate electrocasnicele premium de generaţie nouă. Veţi avea şi experienţe hands on cu ele, dacă doriţi. Pe lista de echipamente şi accesorii Miele se află maşini de spălat vase şi rufe, aspiratoare, frigidere şi hote. Puteţi vedea în acţiune şi sisteme de călcat, espressoare freestanding, dar există şi produse mai inedite, precum o marcă de cafea Miele sau detergenţi pentru maşini de spălat.

Electrocasnicele de nouă generaţie pot fi găsite şi la resellerii din Timişoara, dar această reprezentanţă are rolul de creştere a conştientizării acestui brand. Îl şi consolidează prin crearea unei locaţii premium. Înainte de acest debut existau două astfel de locaţii în Bucureşti şi una în Constanţa. Mai puteţi să testaţi echipamentele Miele şi în magazinele franciză din oraşe precum Târgu Mureş, Sibiu, Deva, Braşov sau Cluj.

Miele este o companie germană, fondată în 1899 şi care integrează 8 filiale de producţie în ţara de baştină, plus câte una în Austria, Cehia, China, dar şi România. Dorinţa sa este de a îşi consolida brandul în România, acesta fiind planul pe termen lung.