Miele prezintă noua gamă de echipamente de gătit pentru bucătari creativi: plite cu inducţie, Teppan Yaki, hote

1
1354

Miele a anunţat în această săptămână noi echipamente pentru bucătărie şi pentru bucătarii creativi. Noile produse împacă atât bucătarii amatori, cât şi cei cu stele Michelin, iar noua gamă se numeşte Miele SmartLine. E vorba despre plite cu inducţie, Teppan Yaki, ochiuri cu gaz, inducţie wok şi hote.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În centrul noului lineup se află o plită cu inducţie, cu lăţimea de 60 cm şi alături de care se poate monta o hotă şi alte module, amplasate lateral. Veţi putea şi să faceţi diferite combinaţii de echipamente, precum două sau mai multe hote, care pot fi integrate într-un şir de unităţi. Modulele SmartLine au o adâncime de 52 cm, iar suprafaţa lor este fabricată din sticlă, fără rame, ce permite o instalare mai uşoară.

Plita cu inducţie PowerFlex este inclusă de asemenea în noua serie de produse, cu o lăţime de 60 cm. Are două zone PowerFlex şi poate fi folosit cu 4 ochiuri individuale, dar care se vor uni automat când sunt folosite vase mari sau caserole. Surprinde funcţia de recunoaştere permanentă a vaselor folosite. Miele foloseşte comenzile SmartSelect, iar intensitatea poate fi selectată individual pentru fiecare ochi, folosind un şir crescător de valori.

Avem şi funcţii de confort şi siguranţă, precum Stop & Go, opţiunea de încălzire, curăţare a ecranului fără modificare de setări şi oprire automată. Există şi o plită cu inducţie PowerFlex de 38 cm, iar hotele vin cu lăţime de 12 cm şi adoptă abordarea downdraught, care atrage vapori şi aburi şi absoarbe moleculele de grăsime într-un filtru special. Acesta este fabricat din oţel inoxidabil cu 10 straturi.