Razer prezintă variante speciale de joystickuri PS4, Xbox One inspirate de Dragon Ball FighterZ

0
944

Razer a lansat noi versiuni de joystickuri, sau mai bine zis de fighting stick-uri, care poartă simbolurile jocului Dragon Ball FighterZ. E vorba despre controllerele Razer Atrox Arcade Stick pentru Xbox One şi Razer Panthera Arcade Stick pentru PS4.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea sunt fighting stick-uri special gândite pentru jocuri cu bătăi şi inspirate de mecanismele de control de la sălile arcade de jocuri. Acestea sunt produse autentice Sanwa şi sunt de asemenea personalizabile. Acest proiect a fost realizat împreună cu Bandai Namco şi Shueisha/Toei Animation. Designul controllerelor include imagini din jocul Dragon Ball FighterZ, iar produsele au fost deja testate de campionii eSports din toată lumea, care s-au declarat mulţumiţi.

Aceste arcade sticks sunt realizate pe bază de componente Sanwa de bună calitate şi vin cu 10 butoane, plus un stick cu 8 direcţii. Se pot personaliza pentru orice stil de gaming, iar compartimentul de stocare oferă locaşuri pentru cablul USB detaşabil, o şurubelniţă, dar şi un joystick sau butoane extra. Razer Panthera pune la bătaie un mod de funcţionare cunoscut drept Tournament Gaming Mode, care îl face compatibil cu cele mai celebre jocuri de luptă.

Preţul este de 239.99 euro, iar produsul are acces one touch la componentele interne şi stocare. Montajul este în format fagure la interior, pentru o înşurubare sau deşurubare mai uşoară. Cablul USB detaşabil are lungime de 3 metri şi şurubelniţa e oferită la pachet pentru modderi. Găsiţi produsele aici.