Monitoarele portabile ASUS MB169C+ au ajuns în România; Iată ce oferă

0
721

Moda monitoarelor portabile nu datează de azi, de ieri. AOC a lansat recent un astfel de produs, iar ASUS a prezentat un astfel de ZenScreen Go luna trecută. Ei bine, acum a ajuns încă un device de gen, tot de la ASUS în România şi se numeşte MB169C+. E vorba despre un monitor portabil, pe care îl puteţi conecta la PC sau laptop.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ideea de ecran secundar e utilă mai ales pentru fotografi, cei care editează foto sau video. ASUS MB169C+ este un monitor de 15.6 inch cu rezoluţie Full HD, conector USB Type-C şi panou IPS. Are funcţie specială care elimină tremurul de imagine şi emisii de lumină albastră redusă.

Avantajul său este faptul că are o greutate de doar 800 de grame şi o grosime de doar 8.5 mm. ASUS afirmă că acesta este primul monitor secundar din lume care vine cu interfaţă USB Type-C. Asta îl face compatibil cu cele mai noi laptopuri. Aparent acest monitor este bun şi pentru jocuri, având opţiuni de ţinte suplimentare în jocuri, dar şi o funcţie de cronometru.

Îmi sună a o adiţie la nivel de HUD pentru joc. Pe site-ul oficial putem citi că acest produs este compatibil cu notebookul ASUS G572, ASUS UX501VW şi MacBook-urile de 12 inch, plus Chromebook Pixel 2. Preţul pe piaţa locală este de aproximativ 1070 de lei.