ASUS ZenScreen Go este cel mai subțire monitor portabil de pe piață; Are doar 8 mm grosime

0
1057
ASUS ZenScreen Go

Pe piață există o varietate mare de produse, iar în zona de monitoare avem și acele monitoare portabile pe care profesioniștii le preferă în locul micului ecran de ultrabook pe care îl iau cu ei în delegații. Din partea ASUS sosește astăzi un asemenea model numit ASUS ZenScreen Go.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu cel mai subțire monitor portabil de pe piață, grosimea sa fiind de doar 8 mm, iar greutatea de numai 900 grame. Monitorul poate fi purtat oriunde foarte ușor și rolul său principal este acela de a servi pe post de display secundar și astfel a mări suprafața de lucru.

ASUS ZenScreen Go

Din punct de vedere al dotărilor, acest dispozitiv vine echipat cu un ecran IPS de 15.6 inch ce oferă rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, protecție anti-glare și totodată suport pentru filtru Blu-Ray. Are un port USB Type-C și unul USB Type-A, iar în spate regăsim și un kickstand.

Cu toate că la dimensiunile prezentate aici ne așteptam ca monitorul să nu ofere o baterie la interior, iată că ASUS a reușit să facă asta integrând o unitate Li-Ion de 7800 mAh ce oferă până la 4 ore de automie și care suportă și funcția Reverse Charging. Prețul noului monitor este de 380 dolari.