Noile monitoare Philips Momentum debutează, sunt destinate gamingului pe console

0
830

MMD, compania care are rol de partener licenţiat pentru monitoarele Philips a anunţat în această săptămână lansarea seriei de monitoare Momentum, care sunt gândite special pentru gamingul pe console. Philips 436M6VBPAB este un model 4K din această gamă şi avem detalii despre el mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Philips 436M6VBPAB este capabil să redea imagini cu o rezoluţie 4K pe un panou VA de 43 inci. Aduce o luminozitate maximă de 1000 cd/m2 şi o gamă de culori ultra largă. Oferă acoperire de 100% în standardul BT.709 şi de 97.6% în standardul DCI-P3 şi 1.07 miliarde de culori afişate. În plus are şi adâncime de culoare de 8 biţi şi 2 biţi FRC (Frame Rate Control). Acesta este astfel primul ecran din lume care e conform cu standardul cel nou VESA DisplayHDR 1000.

Foloseşte tehnologia Quantum Dot, pe care de obicei o asociam cu Samsung, dar iat-o ajunsă şi la rivali, luând locul tehnologiei LED clasice. Asta înseamnă culori vibrante şi dinamice, în special nuanţele de albastru, verde şi roşu.

436M6VBPAB vine cu rame foarte înguste şi are un suport subţire din aluminiu, cu o abordare futuristă. Oferă iluminare Ambiglow şi creează o experienţă imersivă, mulţumită unei “aure de lumină” care e proiectată în jurul panoului. Monitorul acesta vine cu 2 difuzoare de 7W integrate şi calibrate DTS Sound. La capitolul conectivitate, vine cu port USB Type-C, USB 3.0, HDMI-CEC şi are şi telecomanda inclusă la pachet.

Produsul se găseşte în magazine din luna mai, de la preţul de 3679 lei.