Microsoft a oferit un nou teaser pentru Windows 11; Are 11 minute și este un remix al sunetelor de startup utilizate până acum

0
3117
Microsoft
Microsoft a oferit un nou teaser pentru Windows 11; Are 11 minute și este un remix al sunetelor de startup utilizate până acum

Vă informam cu câteva zile în urmă că Microsoft urmează să anunțe o nouă versiune de Windows. Evenimentul ar urma să aibă loc pe 24 iunie, la ora 11 AM Eastern Time, adică ora 18:00 (ora României). Dacă teaserele de până acum nu erau încă clare, Microsoft a oferit astăzi încă unul, făcând referire la Windows 11. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Microsoft a postat un video tip teaser care are 11 minute fix. Este un remix încetinit cu 4.000% al sunetelor de startup utilizate de către companie până acum. În mod interesant, aceste sunete erau disponibile pe versiunile mai vechi de Windows, fiind diferite. Totuși, compania a utilizat același sunet de startup atât pentru Windows 8, 8.1 și 10. Este posibil deci ca Windows 11 să revină cu noi sunete și o interfață complet nouă care să se “asorteze” cu acestea.

Ca un reminder, Microsoft a renunțat la Windows 10X recent, spunând că se va concentra pe Windows 10. Mai mult, compania a declarat chiar că nu dorește să lanseze o nouă versiune, continuând să actualizeze versiunea curentă. Totuși, aceste teasere demonstrează contrariul și nu ar fi prima dată când Microsoft se răzgândește subit.

Totodată, actualizarea 21H1 pentru Windows se anunța măreață, însă când a fost lansată, aceasta aducea doar update-uri de securitate și foarte puține funcții noi. Ne putem aștepta deci ca multe funcții regăsite în varianta Beta a Windows 10X să-și facă apariția în Windows 11. De asemenea, putem spera și la câteva funcții noi, elemente de design noi și o zonă de setări dedicată. În prezent, WIndows are atât aplicația “Settings”, cât și Control Panel, deci ar fi timpul ca acestea să fie combinate.

Mai exista în trecut și zvonul conform căruia va debuta versiunea “Sun Valley“, însă nu e nimic confirmat încă.