Anker Soundcore Life P3 au debutat oficial! Căști wireless certificate Apple, cu ANC și suport pentru asistentul virtual Siri

0
981
Anker Soundcore
Anker Soundcore Life P3 au debutat oficial! Căști wireless certificate Apple, cu ANC și suport pentru asistentul virtual Siri

Anker este o companie care se află în relații bune cu Apple, aceștia având o mulțime de accesorii în portofoliu de tip MFi (Made for iPhone). Iată că producătorul a lansat și o nouă pereche de căști astăzi care funcționează atât cu telefoane Android, cât și cu cele care rulează iOS. Modelul Anker Soundcore Life P3 sosește în 5 nuanțe vibrante, oferă ANC și o autonomie generoasă. Avem mai multe detalii despre căști în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Anker Soundcore Life P3 adoptă un design generic, având formă similară cu Apple AirPods Pro. Ele sosesc totuși pe 5 nuanțe vibrante: albastru deschis, roșu, negru, alb și albastru închis. În plus, ele aduc și certificare IPX5 pentru rezistență la apă și praf. Driverele au 11mm și sunt fortificate, Anker spunând că pot reda sunete care se vor distinge indiferent de frecvența audio.

Anker Soundcore

Pentru ANC regăsim aici 6 microfoane pe fiecare cască, iar căștile oferă și moduri precum Transport, Indoor sau Outdoor. Există și două moduri de transparență a sunetului din care putem alege în funcție de împrejurări. Totodată, există și un mod gaming prin care latența va fi mai scăzută. Fiecare cască oferă o autonomie de 7 ore, iar cutiuța de încărcare până la 30 de ore de playback audio. Aceasta se încarcă prin USB-C, iar doar 10 minute de alimentare oferă două ore de playback.

Căștile au control tactil și suport pentru asistentul vocal Siri. De asemenea, acestea ar urma să primească și suport Google Assistant printr-un update software. Fiind certificate MFi, ele vor apărea în aplicația Find My. Astfel, căștile sunt capabile să emită sunete în cazul în care le pierdeți pentru a fi localizate.

Preț și disponibilitate

Anker Soundcore Life P3 vor fi disponibile începând din luna iulie, iar prețul lor este de aproximativ 120 de dolari. Un preț destul de competitiv, având în vedere că vorbim despre căști premium.