The Witcher Sezonul 2 primește un teaser oficial, iar pe 9 iulie are loc WitcherCon

0
1613
The Witcher

Printre cele mai populare seriale ale momentului cu elemente fantastice trebuie să includem cu siguranță și The Witcher. Acest show bazat pe romanele lui Andrzej Sapkowski și pe jocul cu același nume debuta pe 20 decembrie 2019 iar acum ne pregătim de sezonul doi. Prima parte a inclus doar 8 episoade și tot 8 va avea și acest sezon secundar.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În așteptarea debutului care ar putea avea loc pe final de an (poate tot în decembrie), descoperim astăzi un prim teaser oficial pentru The Witcher Sezonul 2. Este vorba despre un teaser foarte scurt. Acesta a fost postat de Netflix pe Twitter și poate fi urmărit mai jos.

Acest material promo ne-o prezintă pe Ciri preț de câteva secunde, cu accent pe pregătirea sa în rolul de Witcher. Acest prim teaser poate însemna faptul că un trailer complet este foarte aproape. Posibil ca acesta să fie dezvăluit chiar în cadrul conferinței WitcherCon. Aceasta are loc pe 9 iulie și va fi desfășurată în mediul virtual. Există și un site web special creat pentru eveniment, iar Netflix și CD Projekt Red țin să menționeze că nu vom avea parte de anunțul unui joc nou aici.

Evenimentul va putea fi urmărit pe YouTube începând cu ora 11:00 (ora României) pe data de 9 iulie. Organizatorul va dezvălui aici detalii despre serialul live action și despre filmul anime pregătit. Vom avea și panouri interactive de la oamenii care au creat seria de jocuri și serialul Netflix.