Microsoft va lansa o nouă versiune de Windows pe 24 iunie! Iată un prim teaser oficial

0
1855
Microsoft
Microsoft va lansa o nouă versiune de Windows pe 24 iunie! Iată un prim teaser oficial

Au trecut 6 ani de când Microsoft a anunțat Windows 10. Sistemul de operare a primit o mulțime de update-uri de atunci, aducând noi caracteristici importante. Totuși, compania a păstrat același nume pentru acest OS. Pe 24 iunie, totuși, Microsoft va lansa o nouă versiune de Windows. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua versiune de Windows va sosi la sfârșitul acestei luni, pe 24 iunie. Microsoft a postat deja un teaser oficial pe pagina sa de Twitter anunțând evenimentul. Compania nu a dezvăluit despre ce este vorba, anunțând doar evenimentul. Totuși, Yusuf Mehdi, vicepreședinte în cadrul Microsoft, a anunțat pe Twitter că este vorba despre o nouă versiune de Windows.

Aflăm că Microsoft a trimis deja invitații pentru eveniment, iar CEO-ul Satya Nadella, cât și șeful departamentului Office, Panos Panay, vor fi prezenți în cadrul evenimentului. Există speculații conform cărora noua versiune ar putea fi numită Windows 11. De asemenea, un indiciu cu privire la acest lucru ar fi faptul că evenimentul va începe la ora 11 (ora locală), pe 24 iunie. Indiferent de cum s-ar numi noul OS totuși, e clar că vom vedea schimbări majore din punct de vedere vizual. Ne putem aștepta la noi pictograme, un File Explorer regândit și suport îmbunătățit pentru sunetul redat prin Bluetooth.

Se zvonește că vor exista și câteva caracteristici împrumutate de la Windows 10X, proiect anulat de către companie recent. Ca un reminder, Microsoft a anunțat că nu va renunța la numele sistemului său de operare, Windows 10, însă nu ar fi prima oară când apar modificări de ultim moment. Vom afla totuși toate detaliile despre noua versiune a sistemului de operare pe 24 iunie.