Noul smartphone Allview Soul X primește un teaser; Va aduce o cameră foto penta și suportă control fără atingere

0
1323
Allview Soul X

În această vară vom avea parte și de lansarea unui nou smartphone Allview Soul X, model care astăzi primește un nou teaser oficial. Primul sosea prin ianuarie anul curent și dezvăluia prezența unui scanner de amprente lateral. Acum aflăm ce alte noutăți ne rezervă și ce va împrumuta de la televizoarele recent lansate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Din acest nou teaser aflăm că viitorul flagship Allview se va lansa sub conceptul Touchless, același întâlnit și pe televizoarele recente ale companiei. Vorbim aici despre un sistem care permite controlul telefonului fără atingere, cu ajutorul AVI în cazul de față. Acesta, în cazul în care ați uitat, este unicul asistent vocal în limba română.

Asta nu este tot, pentru că de la Allview Soul X așteptăm și un setup foto penta cu 5 camere care promit o experiență foto dusă la următorul nivel. Deși nu avem detalii despre senzori, probabil vom întâlni aici module wide, ultra-wide, macro, bokeh și telephoto. De asemenea, mai primim și scanner de amprente lateral și o carcasă elegantă cu margini metalice și subțiri.

Nu în ultimul rând, în teaser vedem și o altă noutate Allview – o pereche de căști wireless. Acestea sunt menite să livreze utilizatorilor o nouă experiență hands-free. Aparent, este vorba despre un sistem complet telefon – căști – AVI. Așteptăm acum detalii despre data lansării și eventuale teasere noi!