TP-Link lansează pe piaţa din România Deco X90, cel mai rapid sistem mesh Wi-Fi 6 (cu AI)

0
850

TP-Link aduce pe piaţa din România un nou echipament de tip mesh Wi-Fi 6, Deco X90. Acesta este cel mai rapid sistem mesh cu standard Wi-Fi 6 lansat până acum şi vine cu inteligenţă artificială. Este personalizat pentru a aduce în casele utilizatorilor experienţa completă whole home mesh şi cea mai bună conexiune online.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tehnologiile bazate pe inteligenţă artificială duc ideea de conectivitate la un nou nivel. Dispozitivul se va adapta constant mediului în care este poziţionată reţeaua, oferind o conexiune ideală, unică pentru fiecare locuinţă. Dispozitivul păstrează designul minimalist şi elegant al altor sisteme mesh TP-Link şi aduce performanţa de top la un raport calitate-preţ foarte bun. Sistemul mesh vine cu suport tri-band şi viteze de până la 6600 Mbps. Dispune de un port de 2.5 Gbps, dar şi un port Gigabit.

Deco X90 aduce tehnologiile OFDMA şi MU-MIMO asociate standardului Wi-Fi 6, pentru o reţea mai eficientă, cu throughput de 4 ori mai mare atunci când vine vorba despre dispozitive conectate în medii dense. Aspectul va îmbunătăţi capacitatea reţelei, va reduce latenţa şi va asigura o conexiune fluidă. X90 a fost testat într-o reţea cu până la 200 de dispozitive, iar performanţa a rămas una de top. Sistemele Deco Wi-Fi 6 aduc conexiuni stabile şi fluide în casele inteligente, pentru ca utilizatorii să se bucure de streaming live, gaming la viteze mari şi încărcări instantanee ale clipurilor preferate.

Deco X90 foloseşte tehnologia AI pentru a îşi îmbunătăţi performanţa constant, odată cu trecerea timpului, aplicând tipare ale conexiunii. Nu uităm de securitate, acest dispozitiv fiind compatibil cu cel mai nou standard de criptare WPA3 şi oferind şi soluţia de securitate TP-Link HomeShield, realizată alături de Avira.

Modelul Deco X90 (2 pack) se poate cumpăra din magazine la preţul recomandat de 3299 lei.