ZTE a lansat routerul AX5400 Pro; Vine cu procesor cu 12 nuclee, 6 antene puternice și este dedicat gamerilor

0
1022
ZTE
ZTE a lansat routerul AX5400 Pro; Vine cu procesor cu 12 nuclee, 6 antene puternice și este dedicat gamerilor

În așteptarea netului de 10 Gbps de la DIGI, se lansează și noi routere wireless puternice. Unul dintre acestea vinde la ZTE, modelul AX5400 Pro și are formă de navă spațială chiar, adoptând un design agresiv. El este conceput pentru gameri, evident și pentru cei ce vor o conexiune stabilă și puternică. Detalii despre noul model avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Routerul ZTE AX5400 Pro este echipat cu un NPU (Independent Network Acceleration Engine) octa-core. Acesta e capabil să accelereze pachetele de date și performanța fast-forwarding cu până la 1400%. Procesorul quad-core de 1.1GHz oferă, de asemenea, o performanță crescută. CPU-ul și NPU-ul conlucrează împreună și aduc viteze majore, de până la 20Gbps.

ZTE AX5400 Pro este echipat și cu un port custom 2500M, iar el suportă conexiune WiFI 6 în benzi de pânăla 160MHz. Un alt punct forte al acestui model sunt antenele ce conferă un semnal de 6dB. La asemenea componente, nu e de mirare că routerul este echipat și cu un sistem de răcire avansat la interior format din aliaj de aluminiu și magneziu, foițe de grafen și cupru.

Dacă nu v-ați dat seama după design, routerul este destinat gamerilor. Vine cu funcții speciale precum NetEasu UU realizate în colaborare cu Tencent pentru creșterea performanțelor în timpul sesiunilor de gaming online. Momentan ZTE comercializează acest model doar în China, iar prețul său este destul de accesibil – 85 de dolari. Nu știm înca dacă ZTE va lansa AX5400 Pro la nivel global.