TENDA are un nou parteneriat în România, ALEF Distribution RO devenind distribuitor oficial al produselor sale

0
1576
TENDA

Finalul săptămânii vine cu vești importante de pe plan local, din partea celor de la TENDA care anunță un nou parteneriat. Compania a încheiat un parteneriat de distribuție cu firma ALEF Distribution RO pe piața din România, acesta fiind specializat în distribuțția de soluții și servicii IT pentru zona business și consumer.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm că această colaborare este activă începând din luna august. Vizează distribuirea gamelor de produse și soluții Tenda destinate utilizatorilor de tip business. În această categorie se includ soluții wireless inteligente, switch-uri, injectoare POE și dispozitive CPE. Cât despre produsele consumer distribuite, aici avem routere, sisteme mesh sau dispozitive smart-home.

Despre ALEF Distribution RO S.A. aflăm că face parte din grupul ALEF Nula, distribuitor regional pentru Europa de Est. ALEF este unul dintre cei mai mari și stabili distribuitori din Slovacia, Republica Cehă, Ungaria, Slovenia. Este prezent și în Croația, Serbia și România, începând din 1994.

Avem și o declarație oficială de la Yason Si, regional Manager TENDA Blakans:

ALEF Distribution RO este un partener puternic, parte a unui grup regional cu numeroase brand-uri de top în portofoliu și ne propunem să aducem, împreună cu acesta, mai aproape de clienții noștri produsele Tenda care acoperă soluții end-to-end de infrastructură IT&C, ideale pentru necesitățile tehnologice atât ale partenerilor din zona de business, cât și a utilizatorilor casnici. ALEF acordă o atenție specială zonei de servicii și soluții profesionale. Dispune de o echipa puternică cu experiență. împreună cu echipa Tenda, va putea asigura o mai bună distribuție. Dar și promovare a produselor Tenda în România.