ASUS lansează pe piață 4 noi plăci de bază cu cipset X570 și răcire pasivă

0
1286
ASUS

Din partea celor de la ASUS vine pe final de săptămână lansarea unor noi plăci de bază high-end. Vorbim despre modele cu cipset X570 și răcire pasivă, 4 la număr. Se numesc ROG Crosshair VIII Extreme, ROG Strix X570-E Gaming WiFi II, TUF Gaming X570 Pro WiFi II și ProArt X57-Creator WiFi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Varianta Crosshair VIII Extreme integrează cele mai recente inovații ROG într-un format EATX și este perfectă pentru PC-uri de gaming personalizate sau platforme de overclocking. Pe de altă parte, Strix X570-E Gaming WiFi II oferă caracteristicile esențiale ROG într-o platformă elegantă pentru jucătorii și entuziaștii exigenți.

ASUS

Pregătită să performeze în sisteme de gaming rapide și discrete este placa de bază TUF Gaming X570-Pro WiFi II. De asemenea, platforma ProArt X570-Creator WiFi a fost gândită pentru creatori de conținut, dezvoltatori și ali profesioniști care au nevoie de stabilitate incontestabilă și conectivitate extinsă.

ASUS

Toate noile modele dispun de răcire pasivă a cipset-ului și livrează performanță energetică îmbunătățită. Unele variante includ chiar și Thunderbold 4 și funcții de overclocking. Totul pentru ca entuziaștii PC DIY, gamerii și integratorii de sisteme să rămână în prima linie a inovației.

ASUS

Avem și noul sistem ASUS Dynamic OC Switcher pe variantele Crosshair VIII Extreme și X570-E Gaming WiFi II. Acesta este destinat celor care vor să obțină cele mai bune rezultate de la procesorul Ryzen în toate tipurile de sarcini. Pe aceste plăci de bază a fost inclus și BIOS FlashBack. Acesta permite actualizări de firmware cu ajutorul unui stick USB.

Există și software-ul ASUS Q-Fan, răcire ajutată de conectori AIO dedicați. Avem și sunet excepțional grație chip-urilor audio de înaltă calitate și tehnologie Two-Way AI Noise Cancelling. Iluminarea Aura Sync RGB este de asemenea prezentă. Așteptăm noile plăci de bază ASUS listate în curând și local, probabil în oferta PC Garage.