Fitbit Charge 5 este primul smartband cu funcție EKG; Vine și cu NFC pentru plăți contactless

0
1364
Fitbit Charge 5
Fitbit Charge 5 este primul smartband cu funcție EKG și NFC pentru plăți contactless

Ieri a debutat cel mai nou smartband de la Fitbit. Modelul Fitbit Charge 5 vine ca succesor direct pentru Charge 4. Este cel mai avansat tracker din portofoliul companiei cu dimensiuni reduse și funcții inedite pentru monitorizarea sănătății. De asemenea, brățara a primit și NFC pentru plăți contactless. Prin intermediul Mobilissimo.ro, avem mai multe detalii.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Fitbit Charge 5 vine cu un design inspirat de modelul Fitbit Luxe. Sosește pe nuanțe precum auriu, albastru, argintiu și negru și are parte de un display AMOLED color. Panoul este cu 10% mai mare și cu 50% mai luminos față de cel regăsit pe varianta precedentă, Fitbit Charge 4. De asemenea, corpul brățării a fost redus cu 10%.

Pe partea de senzori, remarcăm o noutate pentru zona smartband. Fitbit Charge 5 vine cu senzor EKG, dar și EDA. Funcția EKG va fi activată în curând și este prima dată când un astfel de senzor își face apariția într-un form factor atât de mic. Brățara monitorizează ritmul cardiac 24/7 și oferă notificări atunci când utilizatorul se află sub limitele normale înregistrate. Ea afișează și date privind rata respiratorie, variația temperaturii pielii și nivelul de oxigen din sânge (SpO2).

Pe lângă funcțiile de sănătate și fitness, Charge 5 vine cu NFC pentru plăți contactless și GPS. Are parte de o interfață intuitivă, iar utilizatorii Android primesc și posibilitatea de a răspunde la mesaje facil, direct de pe brățară. Are parte de 20 de fețe de ceas colorate, iar interfața se poate personaliza.

Fitbit Charge 5

Nu în ultimul rând, aflați că autonomia smartband-ului este de 7 zile, însă variază în funcție de utilizare. Prețul de comercializare recomandat este de 899 lei. Nu în ultimul rând, clienții vor primi și 6 luni de abonament gratuit pentru serviciul Fitbit Premium. Acesta ar valora separat 295 de lei.