Microsoft a lansat Xbox Wireless Headset – o nouă pereche de căști wireless pentru consolele sale Xbox Series X/S și nu numai

0
1146
Xbox Wireless Headset
Microsoft a lansat Xbox Wireless Headset - o nouă pereche de căști wireless pentru consolele sale Xbox Series X/S și nu numai

Microsoft a anunțat în cursul zilei de ieri o nouă pereche de căști – Xbox Wireless Headset. Acestea vor fi disponibile începând din data de 16 martie la un preț de 99 de dolari și sunt compatibile cu toate consolele Xbox, PC-uri și dispozitive mobile. De asemenea, sunt deja disponibile la precomandă în SUA. Avem mai multe detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

O versiune similară a căștilor a fost lansată cu câțiva ani în urmă pentru Xbox 360.  Noile căști au un design nou, fiind concepute astfel încât să se asorteze cu noile console Xbox Series X/S. Împrumută de la seria Surface inelul rotativ care permite ajustarea volumului și concentrarea pe vocea cooechipierilor în timpul sesiunilor de gaming.

Acestea se conectează prin Bluetooth cu console (Xbox One, Xbox Series S/X), dar și cu PC-uri sau alte dispozitive mobile. Acestea au cupe din piele și o bandă ajustabilă, fiind ușoare. Tehnologiile de sunet prezente aici ar fi: Dolby Atmos, DTS Heaphone X și WIndows Sonic. Nici calitatea microfonului nu a fost ingnorată de către gigant. Astfel, izolarea sunetului de fundal este mai bună, iar căștile se pot conecta concomitent la două dispozitive în același timp. În acest fel, utilizatorii pot să vorbească la telefon sau să asculte muzică în timp ce se joacă.

Potrivit Microsoft, autonomia este de 15 ore, iar Xbox Wireless Headset se pot încărca complet în aproximativ 3 ore. O încărcare de 30 de minute oferă până la 4 ore de utilizare. Avem o îmbunătățire și în ceea ce privește aplicația “Xbox Accesories“. Aceasta va include acum un control complex, având opțiuni precum: Egalizator, Bass Boost, Nivel de luminozitate și alte funcții. Vă reamintesc că și Razer a lansat în trecut o pereche de căști dedicată pentru Xbox Series S / X.