Razer anunţă căştile wireless Kaira Pro pentru Xbox Series X, Series S

0
815

Razer a anunţat noi perechi de căşti în această săptămână, Kaira şi Kaira Pro. Acestea sunt gândite pentru consolele Xbox Series S şi Series X şi vin cu drivere Razer TriForce Titanium de 50 mm. Au şi un microfon HyperClear Supercardioid, dar şi conectivitate Bluetooth 5.0.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Kaira vine cu drivere Titanium de 50 mm, microfon HyperClear Cardioid, dar şi cupe din spumă cu memorie FlowKnit. Există şi un egalizator şi buton de pairing cu Xbox-ul, cu preseturi pe EQ. Are şi suport Xbox Wireless, pentru conectivitate cu latenţă scăzută. Costă 99.99 dolari şi este disponibil deja acest headset.

Kaira Pro vine cu Xbox Wireless şi Bluetooth 5.0 şi se poate conecta la Xbox-urile noi fără a fi nevoie de un dongle. De asemenea se poate conecta la un PC cu Windows 10 sau la telefoane cu Android via Bluetooth 5.0. Microfonul HyperClear Supercardioid este detaşabil şi permite chat vocal la o calitate cristal. Microfonul poate fi scos, iar un alt microfon mobil ascins în headset preia rolul de comunicare, pentru un look mai curat. Driverele sunt unele TriForce Titanium de 50 mm, care oferă acustică clară şi un tuning individual pentru înalte, medii şi joase.

Egalizatorul îţi permite să alegi între 4 moduri, inclusiv FPS sau Bass Mode. Autonomia este de până la 15 ore cu iluminare Chroma şi 20 ore fără iluminare Chroma. Costă 169 de euro şi va sosi de azi în magazine. Încărcarea se face via USB-C, iar cupele căştilor sunt rabatabile.